Khamis, 22 Julai 2010

Pil Kuda

Penawar NDC-M dan NDC-A telah diberikan kepada penagih Pil Kuda, memang berkesan. Pengambilan penawar tersebut telah menyebabkan Pil Kuda menjadi tawar dan tidak memberi apa-apa rangsangan kepada penagih tersebut. Inilah peluang untuk meninggalkan ketagihan tersebut. Penawar ini juga amat berkesan kepada apa jua jenis dadah sekalipun. Penawar ini mudah, cepat, murah, berkesan dan tiada kesan sampingan langsung. 

Penawar ini mengandungi anti-oksida, bertindak mencuci darah, membuang toksid, lemak, kimia, dadah serta virus. Bahan-bahan yang tidak diperlukan oleh badan kita akan keluar melalui sistem perkumuhan. Bila darah kita bersih dan bebas dari sebarang unsur luar tadi termasuk dadah, perasaan inginkan dadah akan terhapus, insya-Allah. Sebelum ini sesaorang jadi ketagih kepada dadah bilamana darahnya berfungsi dengan bantuan dadah, tapi kini tidak lagi, alhamdulillah.

Kajian dan pencarian Penawar untuk menghilangkan ketagihan dadah sejak tahun 1980an telah menemui hasilnya kira-kira 10 tahun lepas dimana kami telah berjaya menyelamatkan seorang saudara terdekat kami yang amat kami kasihi. Kejayaan pertama kami agak memberangsangkan dimana pada tahun 2001 saudara kami itu telah diserang virus HIV sehingga membawa kepada AIDS. Keadaannya yang amat menyedihkan hati kami telah memaksa kami bertindak lebih agresif lagi dalam kajian tersebut. Penawar tersebut telah berjaya menyelesaikan kedua-dua masalah sekaligus, Alhamdulillah.

Beliau telah perkenalkan kepada kawan-kawan seangkatannya, ramai juga yang mendapat manafaatnya, Alhamdulillah. Masa itu kami hanya membuat amal jariah sahaja, membantu kawan-kawannya sahaja.

Kini, kejayaan ini kami kongsi bersama saudara-saudara kami yang telah menghubungi kami melalui laman ini, semoga ramai yang mendapat Rahmat Allah yang amat bernilai ini. Kami faham benar dengan fenomena hari ini, apa yang sedang melanda dunia hari ini memerlukan campur tangan oleh semua pihak termasuk orang seperti kita ni. Sama-samalah kita membantu saudara-mara yang terjebak dengan ketagihan dadah yang sangat susah untuk mencari jalan keluar. Harapan kami semoga saudara tidak mempersiakan pertemuan kita ini. Masih ramai diluar sana yang masih mencari-cari penawar yang sesuai untuk tujuan tersebut. Rebutlah peluang keemasan ini, hubungi kami segera, inysa-Allah kami sedia membantu. Hubungi 013-9157619 (Tuan Mohd) sebelum terlambat.

Merdekakan dirI, keluarga dan sahabat dari belenggu dadah.


Sekian, Terima Kasih, Wassalam  

Tiada ulasan:

Catat Ulasan